NATASHA ZAINAL, 17, KAJANG :)

Gampanggg =='

Hyeeeee PARAMPUANNN! aku tak hadap lah nak kawan dengan kau. Haisshhh, aku tuh dah lahh tetttttttt. Aku malas nak kutuk kau sebab kau pernah jadi BFF aku dulu lah but SEMENTARA! Kau bajed kawan nak yang HOT! Kau tengok lah diri kau tuhh. Evendo aku GEMUK dari kau tapi aku TAK BITCH macam kauu. SORRY lahh kawan aku TERkutuk kauuu! Ahh, pergi mampus sama jantan jantan KAPARAT kauuuu! Gua tak kesah!


p/s; kepada yang terasa saya mintak maaf ini khas ditujukan kepada GAMPANG jahh