NATASHA ZAINAL, 17, KAJANG :)

MINA ZAINI :D


MINA ZAINI SAHAJA :)

HAHHAHA, k dia adalah Captain Hockey Convent Kajang 2011. Tak sngka k dia dpt main Daerah dgn aku. Congrats Mina. Tapi kita tak terpilih kan kan? Kesian kita :( Korg tgk tu, Mina ada boyprenggg +__+ #untunglahh
Dia selalu kutuk org dgn aku. Seronok. Nxt year dia dh takda :(
Alolo, siapa nak gossip dgn aku? Maki aku? Tgk camera kau yang awesome tu. Dah takda dah. HAHAHA, Mina ni sewel kot. Klah Mina, aku update sbb kau suruh kan kan? Tkda lah bagus jgk kau suruh. Ada jugk lah idea aku nk menaip bebosan ni. GOOD LUCK SPM. Bye bye